ΣΕΣΟΥΑΡ για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ/ SHEAR MADNESS - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΣΕΣΟΥΑΡ για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ/ SHEAR MADNESSΤο «Σεσουάρ για δολοφόνους», η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς που έκανε πρεμιέρα -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- τον περασμένο αιώνα (1999!!!) και συνέχισε για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012, συνεχίζει ακάθεκτο την παράδοση!


Έτσι από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, το γνωστό κομμωτήριο ξεκινάει την επαναλειτουργία του (!) - με 2 new entries - για ακόμη μια χρονιά, στο Θέατρο Λαμπέτη, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η σκηνοθεσία είναι του  Νικορέστη Χανιωτάκη και τη διασκευή υπογράφει ο Θοδωρής Πετρόπουλος.


Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος  η παράσταση είναι φουλ «διαδραστική» και μοιράζει το «παιχνίδι» σε όλους! Μιλάει πολύ με το κοινό της, ανταλλάσσει κουβέντες, ερωτήσεις και απορίες και υποψίες για τους υπόπτους.


Το μέγα ερώτημα τίθεται ξανά : Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;


Ο ταλαντούχος χαρούμενος κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η πλούσια κυρία Χατζηπατέρα (Κωνσταντίνα Μιχαήλ), η ροζ τσιχλόφουσκα βοηθός Σόφη (Αρετή Πασχάλη) ή ο περίεργος Λεωνίδας Πέτροβας (Ζήσης Ρούμπος);


Ιδού το μέγα μυστήριο!


Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς γιατί ο  αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς)  θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Μαζί και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!


Μία μικρή υπενθύμιση της υπόθεσης: Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε!


By arrangement with Laugh Along Productions, LLC and Marilyn Abrams & Bruce Jordan.


Mε την συνεργασία της Laugh Along Productions, LLC, Marilyn Abrams & Bruce Jordan.


Θέατρο Λαμπέτη : Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι


Ώρες και ημέρες παραστάσεων:

Τετάρτη : 20:00

Πέμπτη & Παρασκευή : 21:00

Σάββατο : 18:00 και 21:00

Κυριακή : 19:00


Διάρκεια παράστασης : 120 λεπτά


 Τιμές εισιτηρίων

Καθημερινές:Α΄ζώνη 20 ευρώ, Β΄ζώνη 18 ευρώ

Σάββατο : Α’ ζώνη 22 ευρώ και Β’ ζώνη 20 ευρώ. Σάββατο απογ.:17 ευρώ

VIP (1η σειρά) όλες τις ημέρες : 25 ευρώ


* Για κρατήσεις  θέσεων και αγορά εισιτηρίων απο Αμεα,παρακαλούμε απευθυνθείτε στο ταμείο του θεάτρου «Λαμπέτη»,τηλ:2106463685 ή καλέστε στο Τηλεφ.Κέντρο :2111000365.


Για ομαδικές κρατήσεις : κ. Κώστας Μπάλτας 6972-217952, 211.102.6277.


Πληροφορίες και κρατήσεις:στο τηλεφωνικό κέντρο των Αθηναϊκών Θεάτρων 211 1000 365 και στο ταμείο του θεάτρου Αλίκη: 2103210021.


https://www.viva.gr/tickets/theater/sesouar-gia-dolofonous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town