"ΑΝΗΣΥΧΙΑ" - Έκθεση Φωτογραφίας των Shashin Lovers - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

"ΑΝΗΣΥΧΙΑ" - Έκθεση Φωτογραφίας των Shashin Lovers

 


Η iFocus Photo Gallery παρουσιάζει το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 την ομαδική έκθεση φωτογραφίας των Shashin Lovers με τίτλο “ΑΝΗΣΥΧΙΑ”.


 Υπάρχει η νύχτα


τα φώτα θα λαμπυρίζουν στη θάλασσα και επιπλέοντα θα χορεύουν σε μια μαύρη επιφάνεια χωρίς αρχή χωρίς τέλος, ένα τοπίο που τρεμοσβήνει μέσα στο σκοτάδι, σαν υψωμένα χέρια στον ουρανό τα κλαδιά παγιδεύουν το φως, φράχτες που συγκρατούν τη φύση, η φύση που λιγοστεύει που γιγαντώνεται, η φύση που αναδιπλώνεται για να επιτεθεί, τα άστρα που δεν κρύβουν το σκοτάδι αλλά το αναδεικνύουν που ανταγωνίζονται τα φώτα της πόλης και πάντα θα χάνουν γιατί χρειαζόμαστε φως πολύ φως για να κρυφτεί το σκοτάδι μέσα μας.


 Υπάρχει η πόλη


σε κάθε της γωνιά καιροφυλακτεί το απρόσμενο, είναι η ησυχία τα βράδια που κάνει την πόλη διαφορετική, κρύβει τις ατέλειές της με μακιγιάζ τα πολύχρωμα φώτα νέον, γοητευτική σε προκαλεί για μια βόλτα, παράθυρα στον κόσμο, οι κουρτίνες θα κρύβουν από τους άλλους τα πρόσωπά μας.


 Υπάρχουν τα πρόσωπα


που κοιτάζουν τον φακό όπως μέσα σε έναν καθρέφτη, ψάχνουν τις σταθερές σε κάτι εύθραυστο όπως το γυαλί, γεμάτα ερωτηματικά βλέμματα ανήσυχα, πώς δείχνω στους άλλους, βλέμματα αμήχανα μπροστά στη μηχανή, μια στιγμή έντασης, ένα κλικ.


 Υπάρχει η ανησυχία


Αυτή η έκθεση φωτογραφίας μιλάει για μια διπλή ανησυχία, την  ανησυχία του φωτογράφου που ψάχνει μια δημιουργική διέξοδο και τις ανήσυχες εικόνες που δημιουργούνται από τις εμμονές του.


Επιμέλεια Έκθεσης: Κώστας Μασσέρας


Οι SHASHIN LOVERS είναι: Μαρία Γεωργακοπούλου, Μαρίζα Κούβελου, Βάσω Κοψαχείλη, Δημήτρης Κυρούσης, Νάγια Παπασπύρου, Σοφία Συριανού, Δημήτρης Φραγκούλης, Κώστας Φραγκούλης, Ναυσικά Χαραλαμπίδου


Info

Εγκαίνια:  Σάββατο 1 Απριλίου 2023, στις 19.00


Διάρκεια Έκθεσης:  1 με 10 Απριλίου


Ωράριο έκθεσης: Καθημερινές 13.00 - 18.00 & Σαββατοκύριακα: 18.00 - 20.30


Τοποθεσία:

iFocus Photo Gallery, Στοά  Όπερας, Ακαδημίας 57 και Ιπποκράτους 13, Aθήνα 10679, Τηλ. 210 3647088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town