ΕΥΡΙΔΙΚΗ & ΜΠΛΕ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΕΥΡΙΔΙΚΗ & ΜΠΛΕ


 ΕΥΡΥΔΙΚΗ - ΜΠΛΕ

DUETS «Ζήσε τη στιγμή»

ΜΥΛΟΣ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Μαρτίου 2023


εισιτηρια εδω 


Ύστερα από τις αλεπάλληλες sοld out εμφανίσεις τους στην Αθήνα, η Ευρυδίκη και οι Μπλε ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη!


Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής σκηνής, η Ευρυδίκη και η Τζώρτζια ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στο club του Μύλου την Παρασκευή 24 & το Σάββατο 25 Μαρτίου!


Η Ευρυδίκη και οι Μπλε σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, μας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.


Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική frontwoman Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.


«Άκου την Ζωή» είναι ο τίτλος του νέου ντουέτου που ετοιμάζουν πυρετωδώς στο στούντιο οι Μπλε και το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει με τις φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας, σε μουσική του Γιώργου Παπαποστόλου, συνθέτη και παραγωγού των Μπλε και στίχους του Γιώργου Παρώδη.


Το πρώτο ντουέτο κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για τη διασκευή του "Πόσο λίγο με ξέρεις" , σε μουσική και στίχους Γιώργου Θεοφάνους, η οποία πήρε πολύ καλές κριτικές και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.


Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και Μπλε, αποζημιώνοντας τους fans και των δύο, που ζητούσαν επίμονα - εδώ και πολύ καιρό - αυτήν τη συνεργασία.


Ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη της Ευρυδίκης και των Μπλε για τη μουσική!


Ζήστε μαζί μας τη στιγμή!


Mylos Club Thessaloniki

Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)

🕘 Ώρα προσέλευσης: 21.00  🕙 Ώρα Έναρξης: 22:00

☎️📲Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.

🔖Προπώληση όρθιων: από 12€

🔖Ταμείο όρθιων: 15€

🔖Είσοδος καθημένων: 17€

✅ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα) (Κατούνη 17)

• ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο) (Πλ.Ναυαρίνου)

• ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά) (Κερασούντος 81)

• Τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Viva

............................................

Διοργάνωση - Παραγωγή: Δομόσογλου Σάββας, ΚazandB, Mylos Club

Υποστήριξη Παραγωγής : Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town