ΡΑΝΤΕΒΟΥ με τον ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ, στο Θέατρο Παλλάς - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΡΑΝΤΕΒΟΥ με τον ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ, στο Θέατρο Παλλάς



εισιτηρια εδω

 «Ραντεβού… με τον Τάκη!»

Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ

στο Θέατρο Παλλάς

από το Σάββατο 22 Απριλίου

για 4 συλλεκτικές παραστάσεις


Ο αγαπημένος showman, Τάκης Ζαχαράτος, επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, με τη νέα του παράσταση «Ραντεβού... με τον Τάκη!», από το Σάββατο 22 Απριλίου, για 4 συλλεκτικές παραστάσεις.


Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος, μετά τη sold-out σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, μας δίνει ξανά ραντεβού -αυτή τη φορά στο Θέατρο Παλλάς- και έρχεται για να μαγέψει με το νέο του show, και το κοινό της Αθήνας!


Ο λαμπερός και καταιγιστικός Τάκης Ζαχαράτος, πιο ορεξάτος από ποτέ, έρχεται ξανά στο Θέατρο Παλλάς -μετά τα απανωτά sold-out που πραγματοποίησε το 2021, με το show του «Ζω για Σένα»- για να μας χαρίσει απλόχερα το γέλιο, σε μια λαμπερή “γιορτή” με τη μοναδική σάτιρα του Τάκη, γεμάτη χορό και τραγούδι.


Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί σε ένα φαντασμαγορικό show με μεταμορφώσεις και μιμήσεις, όπου καυτηριάζει, με τον μοναδικό του τρόπο, την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Τον Τάκη Ζαχαράτο πλαισιώνει 9μελής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου.


Τέσσερις βραδιές που ξεχειλίζουν από χιούμορ και ενθουσιασμό… όπως θα ήταν δηλαδή, ένα Ραντεβού… με τον Τάκη Ζαχαράτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town