ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ - "ΚΟΥΒΕΡΤΑ" 2ος Χρόνος - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ - "ΚΟΥΒΕΡΤΑ" 2ος ΧρόνοςΜετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν της παράστασής  της , με sold out εμφανίσεις στο θέατρο Αθηναϊς,  περιοδεια σε 31 πόλεις της Ελλάδας  και  11 πόλεις της Ευρώπης, η Χρύσα Κατσαρίνη παρουσιάζει ξανά την παράσταση της με τίτλο "Κουβέρτα".


Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή,  εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την "Κουβέρτα".


Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.


Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.


Τηλεφωνικές κρατήσεις: 6946801431


Είσοδος: 10€

Ταμείο: 12€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town