Διεθνής έκθεση φωτογραφίας: Black & White - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Διεθνής έκθεση φωτογραφίας: Black & White Διεθνής έκθεση φωτογραφίας 


Black & White 


Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 1 Απριλίου, 20:00 


Blank Wall Gallery 

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη 

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com 


Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος 


Διάρκεια έκθεσης: Από 1 Απριλίου έως 13 Απριλίου 2022 


Η Blank Wall Gallery μετά την έκθεση Moments of Color,  συνεχίζει τις εκθέσεις της με ασπρόμαυρες φωτογραφίες  παρουσιάζοντας έτσι σε δύο συνεχόμενες εκθέσεις και τους δύο  τρόπους έκφρασης και παρουσίασης της φωτογραφίας τον έγχρωμο  και τον ασπρόμαυρο. Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα  παρουσιάσουν έργα τους σε άσπρο-μαύρο. Αυτού του είδους η  φωτογραφία έχει πολλούς καλλιτέχνες που την υπηρετούν με πάθος. Για αυτό το λόγο πάντα οι εκθέσεις με αυτό το θέμα έχουν πολλές  συμμετοχές. Περισσότερες ίσως από κάθε άλλο είδος. Η  θεματολογία ποικίλλει, όμως η έλλειψη χρώματος είναι το  κυρίαρχο στοιχείο που ενώνει όλα αυτά τα θέματα. Εικόνες που  ταξιδεύουν το μυαλό και τη φαντασία και αφήνουν άπλετο χώρο στο  θεατή να δημιουργήσει τα δικά του χρώματα, τις δικές του  αποχρώσεις, σε όποια ένταση θέλει, και να ντύσει όλα όσα βλέπει  μπροστά του σύμφωνα με τη δικά του διάθεση. Αυτές οι  φωτογραφίες ανακαλούν μνήμες και συναισθήματα στους  μεγαλύτερους και ταυτόχρονα είναι πεδίο διερεύνησης για τους  νεότερους, που δεν έχουν ανάλογες εικόνες να ανασύρουν από την  μνήμη τους. 


Η έκθεση θα παραμείνει στη γκαλερί μέχρι τις 13 Απριλίου και  όλοι όσοι είναι οπαδοί της ασπρόμαυρης φωτογραφίας είναι  ευπρόσδεκτοι να την απολαύσουν. 


Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η επίσκεψη στο χώρο της γκαλερί  πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή  νόσησης και με τη χρήση μάσκας. 


Είσοδος Ελεύθερη 


Πληροφορίες: 

www.blankwallgallery.com 

info@blankwallgallery.com 

[p]+30.211.4052.138  

[m]+30.694.3868.124 


Ωράριο Λειτουργίας: 

Δευτέρα – Τρίτη 

Τετάρτη - Παρασκευή: 17:30-21:30 

Σάββατο: 12:30-14:30 

Κυριακή και Πέμπτη: Κλειστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town