5ο Cip Festival - Πρόσκληση Συμμετοχής - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

5ο Cip Festival - Πρόσκληση Συμμετοχής


Το Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery, το Δήμο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, διοργανώνει φέτος το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 6 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2022 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και στο Χαμάμ της Οδού Κατρέ. (Λόγω της περσινής μεγάλης συμμετοχής των καλλιτεχνών, για τη διοργάνωση του 2022 παραχωρήθηκε  στο Φεστιβάλ ο χώρος του Χαμάμ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων).


Μετά από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, το 5ο Chania International Photo Festival έχει ξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο.


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε διασφαλίσει τη στήριξη του GuruShots και του LensCulture. Δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, η στήριξη αυτή δείχνει την αναγνώριση που έχει αποκτήσει το Cip Festival σε διεθνές επίπεδο.Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου. Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε δουλειά σας για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Cip Festival, για να δείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.


Με εκτίμηση,

Μάρκος Δολόπικος

Καλλιτεχνικός Διευθυντής Cip Festivalwww.cipfestival.com

www.blankwallgallery.com

www.keppedih-cam.gr


Επικοινωνία:

694.7725.521

211.4052.138 (17:30 – 21:30 καθημερινές)

info@cipfestival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town