ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Δείτε το online 

Δείτε τώρα σε αποκλειστική Α' προβολή σε Ελλάδα και Κύπρο την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Τουρκάλας συγγραφέως και σκηνοθέτιδας Azra Deniz Okyay, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στην εβδομάδα των διεθνών κριτικών στο φεστιβάλ της Βενετίας! Απέσπασε επίσης 2 Βραβεία στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.


Μια σπονδυλωτή ιστορία που ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων σε μια υποβαθμισμένη γειτονιά της Κωνσταντινούπολης όπου είναι σε διαδικασία αναβάθμισης με σκοπό τη δημιουργία μιας “νέας” Τουρκίας. Οι ιστορίες τους θα συνδεθούν κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης συναλλαγής ναρκωτικών. Μια ιδιαίτερη ματιά πάνω στην κατάσταση της εποχής που ζούμε με φόντο ένα μελαγχολικό και υπό κατάρρευση άστυ.


Στο κοντινό μέλλον, η Τουρκία βιώνει ένα ανεξήγητο ενεργειακό μπλακ άουτ, που πυροδοτεί βίαιες ταραχές. Τέσσερις χαρακτήρες, σαν περιπλανώμενα φαντάσματα, καθρεφτίζουν τις πολλαπλές όψεις μιας αποπροσανατολισμένης χώρας, που βρίσκεται στο χείλος της έκρηξης. Μέσα από συνεχή άλματα μπρος-πίσω στον χρόνο και σκηνές που επαναλαμβάνονται από διαφορετική οπτική γωνία, αυτός ο συναρπαστικός γρίφος σκιαγραφεί ένα πλέγμα από ακραίες αντιθέσεις και αντιφάσεις– ένα πορτρέτο μιας κοινωνίας που βυθίζεται στο σκοτάδι.


Επίσημες Συμμετοχές σε Φεστιβάλ – Bραβεία

Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – Εβδομάδα διεθνών Κριτικών – Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Βραβείο ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ της Βουλής των Ελλήνων – 61Ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης

Βραβείο WIFT.GR για την Καλύτερη Γυναικεία Συνεισφορά – 61Ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town