Θεματική έκθεση φωτογραφίας " White " - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Θεματική έκθεση φωτογραφίας " White "

 Θεματική έκθεση φωτογραφίας

White


Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, 21:00


Blank Wall Gallery

 Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 

www.blankwallgallery.com

 

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος


Διάρκεια Έκθεσης: Από 10 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου 2021


Η Blank Wall Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση με τίτλο “White” την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου. 


Η έκθεση αυτή θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και το κυρίαρχο στοιχείο της είναι το λευκό. Το λευκό που συμβολίζει την αγνότητα, την αλήθεια και την αθωότητα. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να γίνει εκτυφλωτικό για αυτούς που έχουν συνηθίσει τα σκοτεινά χρώματα, αλλά και να τονίσει τη ζωντάνια των χρωμάτων που βρίσκονται κοντά του. Ενώ μπορεί να συσχετιστεί με πολλά θετικά στοιχεία κάποιες φορές μπορεί να γίνει και εξαιρετικά ψυχρό και απρόσωπο, αφού συμβολίζει την απόλυτη καθαριότητα.


Το λευκό χρώμα επίσης παραπέμπει στο χειμώνα, το χιόνι και το κρύο. Ξυπνάει ευχάριστες παιδικές μνήμες με παιχνίδια στα χιόνια κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά μπορεί να φέρει στη μνήμη και δυσάρεστες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ιδιαίτερα σε χώρες με πιο ψυχρό κλίμα. Το λευκό λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει τόσο θετικά όσο και αρνητικά συναισθήματα και αντιδράσεις από τους θεατές. Μπορεί να προκαλέσει ένα συναίσθημα ευχάριστο αλλά και άβολο.


Ένα σύνολο έργων διεθνών φωτογράφων τιμά το λευκό χρώμα με μία ποικιλία φωτογραφικών θεμάτων που ανήκουν σε διάφορες φωτογραφικές κατηγορίες. Όλοι όσοι γοητεύονται από το λευκό είναι ευπρόσδεκτοι να δουν την έκθεση.


Στη Blank Wall Gallery τηρούνται τα πρωτόκολλα προστασίας από τον Covid-19. Η είσοδος στο χώρο γίνεται με χρήση μάσκας και τηρείται σειρά προτεραιότητας.


Είσοδος Ελεύθερη


Πληροφορίες:

www.blankwallgallery.com

info@blankwallgallery.com

[p]+30.211.4052.138 

[m]+30.694.3868.124Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα, Τριτη

Τετάρτη, Παρασκευή: 17:30 – 21:30

Σάββατο: 12:30 – 14:30

Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town