Cityscapes: Θεματική έκθεση φωτογραφίας - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Cityscapes: Θεματική έκθεση φωτογραφίας


 Θεματική έκθεση φωτογραφίας

Cityscapes


Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, 21:00


Blank Wall Gallery

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

 

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος


Διάρκεια έκθεσης: Από 1 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου 2021


Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την ομαδική έκθεση “Cityscapes” στο χώρο της από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και μέχρι την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.


Φωτογραφίες μεγαλουπόλεων με κυρίαρχο στοιχείο τα κτίρια, παρουσιάζονται σε αυτή την έκθεση. Οι φόρμες και ο όγκος επικρατούν και είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις φωτογραφίες και δίνουν στην κάθε πόλη το ύφος που την χαρακτηρίζει. Μέσα στα επιβλητικά κτίρια, τους μεγάλους δρόμους και τα πλήθη, το άτομο φαίνεται μικρό, σχεδόν ασήμαντο. Αυτή η αίσθηση γίνεται ακόμα πιο έντονη σε αυτή την έκθεση, που τα σημάδια της πανδημίας είναι εδώ. Φωτογραφίες πιο πρόσφατες συνυπάρχον με κάποιες που τραβήχτηκαν παλιότερα. Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να κάνουμε συγκρίσεις του τότε και του τώρα και να δούμε ότι το τοπίο αν και παραμένει το ίδιο σίγουρα επηρεάζεται από τις συνθήκες που επικρατούν και η ατμόσφαιρα αλλάζει. Άδειες πλατείες, που κάποτε έσφυζαν από κόσμο και δρόμοι με ανθρώπους που το μόνο στοιχείο που επικρατεί είναι οι μάσκες αποτελούν τη νέα πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε και έχει αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες.



Ένας συνδυασμός εικόνων πριν και μετά Covid θα παρουσιαστούν στη Blank Wall Gallery. Οι φίλοι της αρχιτεκτονικής αλλά και των φωτογραφιών πόλης, σίγουρα θα βρουν αυτή την έκθεση ενδιαφέρουσα. Θα χαρούμε να σας δούμε.


Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η επίσκεψη στο εσωτερικό του χώρου της γκαλερί πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με χρήση μάσκας




Είσοδος Ελεύθερη



Πληροφορίες:

www.blankwallgallery.com

info@blankwallgallery.com

[p]+30.211.4052.138  

[m]+30.694.3868.124



Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τρίτη

Τετάρτη - Παρασκευή: 17:30-21:30

Σάββατο: 12:30-14:30

Κυριακή – Πέμπτη: Κλειστά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town