ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ: Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχάνων, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Περιφέρειας Κρήτης - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ: Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχάνων, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Περιφέρειας Κρήτης

 



ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ

ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021


  Η νεαρή τραγουδοποιός Μαρίνα Σάττι, τέσσερα χρόνια μετά την σαρωτική επιτυχία της “Μάντισσας” κατακτά για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ώρες την κορυφή των trends στο YouTube, με το νέο της τραγούδι “Πάλι” και, λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου νέου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

 

Και ενώ ήδη τα ευρωπαϊκά μέσα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα της ελληνικής και βαλκανικής σκηνής, μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την pop, η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζει την περιοδεία της, με μια μουσική παράσταση που θα συζητηθεί.


Την Κυριακή 8 Αυγούστου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχάνων, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Περιφέρειας Κρήτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Η Μαρίνα στη νέα της παράσταση αναδεικνύει ένα μοντέλο μουσικής κοινωνικοποίησης καλώντας ανθρώπους από κάθε άκρη της γης να συμμετέχουν στην παρέα της. Για την Μαρίνα, η μουσική δεν έχει σύνορα. Είναι μια παγκόσμια διαχρονική γλώσσα, με την δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς.


«Είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν- ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω».

 

Η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά:  Από την Λυρική Σκηνή μέχρι τα πανηγύρια στα υψίπεδα της Κρήτης, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή.

 

Στη σκηνή την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι” με μουσικές του κόσμου και με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, τις πολυφωνικές αλχημείες και τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις της. Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, με βασικό άξονα τους ήχους της παράδοσης, εντάσσονται στο σήμερα, παρασύροντας το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.  


Γκάιντα και beats. Νταούλια και πειραγμένες φωνές.

Ένα πολυμορφικό, ολοζώντανο νταβαντούρι. Μια πανδαισία ήχων, μια ξεχωριστή συνάντηση όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό και όλα μαζί βρίσκουν τον χώρο να υπάρξουν και να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.


Μια σύγχρονη μουσική γιορτή γεμάτη συναισθήματα.

Πλούσια, ειλικρινής, θεαματική με έντονα χρώματα και δυνατές αισθήσεις!


INFO:

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ

Ώρα έναρξης : 21:00


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δελτία δωρεάν εισόδου για τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι θα διατίθενται στην είσοδο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αρχανών, την ημέρα της συναυλίας στις 8 Αυγούστου 2021.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 19.30.

Η συναυλία διοργανώνεται με τη στήριξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town