Της Φωτιάς και του Αέρα ! - Online Streaming - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Της Φωτιάς και του Αέρα ! - Online StreamingΚάνε κράτηση

Το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ πιστό στις αξίες για ένα ψυχαγωγικό (και όχι απλά διασκεδαστικό) θέατρο για παιδιά, αφού μετρά πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο παιδικό θέατρο και την έρευνα πάνω στον τρόπο με τον οποίο η θεατρική πράξη μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου, παρουσιάζει με μορφή online streaming την παράσταση με τίτλο :


 «Της φωτιάς και του αέρα»


Τρία βασιλόπουλα ξεκινούν ένα ταξίδι μακρινό! Ποιος από τους τρεις θα καταφέρει να φέρει το γιατρικό για να γιατρέψει τον γέρο βασιλιά πατέρα τους; Οι δύο, οι μεγάλοι, όλο στα όπλα έχουν το νου τους, στην πάλη και στον πόλεμο. Ο μικρότερος αγαπάει τα βιβλία, τη γραφή, λαχταρά να μάθει όλα τα μυστικά και όλα όσα δεν ξέρει. Οι άλλοι στο παλάτι θεωρούν ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και τα γράμματα για πέταμα. Τώρα θα δούμε ποιος έχει δίκιο.


Ποιός θα νικήσει τη φωτιά και τον αέρα;


Ποιός θα τα βάλει με δράκους και δρακόπουλα;


Μέσα από δρόμους δύσβατους και μέσα από περιπέτειες ηρωικές και πολύ αστείες τα καταφέρνει με το θάρρος και την εξυπνάδα του αλλά και με την γνώση του. Γιατί η ζωή έχει εμπόδια που η δύναμη δεν φτάνει για να τα ξεπεράσεις. Πρέπει να ξέρεις μυστικά, πρέπει να είσαι σοφός και ξύπνιος. Να έχεις διαβάσει βιβλία και να ξέρεις όλα τα γράμματα του κόσμου. Γιατί η χαρά και η ευτυχία, όπως όλοι ξέρουμε, κερδίζεται στο τέλος με κόπο και αγώνα.


Κούκλες, μάσκες, μαριονέτες, επιστρατεύονται. Δράκοι κωμικοί και γκαφατζήδες κάνουν τα παιδιά να ξεκαρδίζονται στα γέλια Κόσμοι θαυμαστοί φανερώνονται μπροστά με ήρωες γενναίους και παραμυθένιους. Ένα  βασίλειο κοιμισμένο… και τρεις βασιλοπούλες με αντικείμενα μαγικά!


Το κεντρικό μήνυμα της παράστασης είναι η αξία της φιλαναγνωσίας, η δύναμη της γνώσης, η χαρά της μάθησης. Η παράσταση εμπεριέχει πρωτότυπη χρήση θεατρικής κούκλας και άλλων θεατρικών τεχνικών, ώστε να δημιουργηθούν όλες οι παραμυθένιες εικόνες … της μάχης με τη φωτιά και τον αέρα!


Η παράσταση απευθύνεται ιδανικά σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών. Βεβαίως  τα θεάματα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ, εμπεριέχουν μια πληθώρα θεατρικών τεχνικών, και ευφάνταστων σκηνικών ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στο θεατρικό κείμενο και τη μυθοπλασία ώστε να μπορούν πολύ ευχάριστα να τα παρακολουθούν και μικρότερης ηλικίας παιδιά αλλά και οι ενήλικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town