Η Δολοφονία του Χρύσιππου - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Η Δολοφονία του Χρύσιππου

 


«Η Δολοφονία του Χρύσιππου» - Online Escape Room & Detective Movie Game.


A story-driven Online Escape Room & Detective Movie Game  


Filmed with Live Actors and a Voice-Over Cast


 A unique Gameplay experience

Κάνε κράτηση

Ζήσε on-demand στο PC σου την εμπειρία του πρώτου Ελληνικού Online Escape Room & Detective Movie Game, που απαρτίζεται από Γρίφους, Βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων και τα πορίσματα του ερευνητή και Audio Logs με κρίσιμες πληροφορίες για το Story και τους χαρακτήρες. Ξεκλείδωσε την πλοκή της υπόθεσης, που εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ. και συγκέντρωσε τα Στοιχεία για να εξιχνιάσεις το μυστήριο της Δολοφονίας του Αθηναίου Αριστοκράτη Χρύσιππου. Έχεις 344 λεπτά.


Μάθετε περισσότερα : www.urbangameproject.com


Δείτε το cinematic game trailer : https://www.youtube.com/watch?v=FDx4uNDesIw&feature=emb_logo


Μπείτε  στο  www.urbangame1.com  για  να  διαλευκάνετε την υπόθεση με χρήση e-ticket που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω Viva.


………………………..


Περισσότερες Πληροφορίες.


Γενικές Πληροφορίες Παραγωγής : Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 μ.μ., η URBAN GAME PROJECT Ι.Κ.Ε., μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, έθεσε για πρώτη φορά σε κυκλοφορία «Τη Δολοφονία του Χρύσιππου». Ένα υβριδικό online escape room & detective movie game, προσβάσιμο on-demand μέσω PC στο www.urbangame1.com, που σε μεταφέρει στην Αρχαία Ελλάδα τη 2η ημέρα του μηνός Ελαφηβολιώνος του έτους 344 π.Χ., με αποστολή σου να βοηθήσεις τον ερευνητή Τέρπανδρο να διαλευκάνει την υπόθεση δολοφονίας του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου.


Μπορείτε να δείτε το cinematic game trailer στον παραπάνω σύνδεσμο καθώς και στην ενότητα «Media».


Το cast περιλαμβάνει 17 ανερχόμενους νέους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων, η Αντριάνα Ανδρεόβιτς στο ρόλο της «Υπέρειας», η Ελένη Ανδρικοπούλου στο ρόλο της «Διοφάνης», ο Κώστας Κουτρουμπής στο ρόλο του «Φιντία», ο Αντώνης Κυριακάκης στο ρόλο του «Νισαίου», ο Στέλιος Παυλόπουλος στο ρόλο του «Πενθέα», ο Ηλίας Καρακωνσταντάκης στο ρόλο του «Σάτνιου», η Χριστίνα Ντέμου στο ρόλο της «Ηπιόνης» και ο Γιώργος Ζυγούρης στο ρόλο και στο voice-over του «Τέρπανδρου».


Αναφορικά με το gameplay, εισερχόμενοι στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, θα κληθείτε να ξεκλειδώσετε σταδιακά την Ιστορία, που διαδραματίζεται, σαν να παρακολουθείτε σε κομμάτια μία Ταινία Μυστηρίου με τις καταθέσεις των υπόπτων προσώπων και τα πορίσματα του ερευνητή, και να ακούτε ένα Αudiobook με τις πληροφορίες καίριας σημασίας. Για να το επιτυγχάνετε αυτό και να προχωράτε στα επόμενα Βήματα της έρευνάς σας, θα πρέπει παράλληλα να επιλύετε Γρίφους, το περιεχόμενο και οι λύσεις των οποίων συνδέονται αναπόσπαστα με το ίδιο το Σενάριο και σας δίνουν απαραίτητα Στοιχεία για την επίλυση της υπόθεσης.


Ημερομηνίες  και  ώρες  Εισόδου  :  on-demand  στο  διαδικτυακό  τόπο  www.urbangame1.com.


Ηλεκτρονικό Εισιτήριο (e-ticket) : 7,50 ευρώ


Διάρκεια Εισόδου : 344 λεπτά


Διαδικασία  Εισόδου στο  διαδικτυακό  τόπο  :  Προκειμένου ο χρήστης να δύναται να εισέλθει και να πλοηγηθεί στο διαδικτυακό τόπο του online escape room & detective movie game, θα χρειαστεί να αγοράσει μέσω της Viva ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), στο οποίο αναγράφεται συγκεκριμένος δεκαψήφιος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (E-TICKET BARCODE), που εισάγεται στο σχετικό πεδίο στη login-page του παιχνιδιού, και ο οποίος δίδει το δικαίωμα Εισόδου και καθορισμένης χρονικής διάρκειας 344 λεπτών πρόσβασης/παραμονής στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατανείμει και χρησιμοποιήσει το συνολικό διαθέσιμο χρόνο των 344 λεπτών on demand, εισερχόμενος και παραμένοντας στο διαδικτυακό τόπο του παιχνιδιού για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα επιμέρους λεπτών, που αυτός επιθυμεί κάθε φορά, μέχρι να συμπληρωθούν 344 λεπτά συνολικά. Επομένως κάθε φορά που αποχωρείτε από το διαδικτυακό τόπο ο χρόνος σταματάει να τρέχει, και ξαναρχίζει να τρέχει, όταν ξαναμπείτε στο παιχνίδι, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. 


Τρόποι Εισόδου : Επί του παρόντος «Τη Δολοφονία του Χρύσιππου» μπορείτε να διερευνήσετε οnline μόνο μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (desktop PC / laptop PC). 


Λοιπές Πληροφορίες : 

https://www.urbangameproject.com/ 

https://www.facebook.com/newurbangame


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town