Ακαταμάχητος - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ακαταμάχητος



Στιβ Καρέλ και Τζον Στιούαρτ ξανασυναντιούνται μετά την πενταετή συνεργασία τους στο τηλεοπτικό σατιρικό σόου «The Daily Show».


Υπόθεση

Ο υπεύθυνος του στρατηγικού σχεδιασμού των προεκλογικών εκστρατειών των Δημοκρατικών ανακαλύπτει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έχει γίνει viral και απεικονίζει ένα αγρότη από το Γουισκόνσιν να εκφράζει δημόσια ριζοσπαστικές απόψεις. Η φαεινή ιδέα του λομπίστα από την Ουάσινγκτον είναι να κάνει τον αγρότη επόμενο δήμαρχο της περιοχής.


Ψηφίστε γιατί χανόμαστε

Η επιτυχία του «The Daily Show» βασιζόταν στην καυστική ματιά και την ανελέητη – ειδικά στους Ρεπουμπλικάνους- πολτική σάτιρα. Ο χαρισματικός κωμικός και παρουσιαστής Τζον Στιούαρτ στη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του στο σινεμά επιχειρεί να μεταφέρει την ίδια σατυρική διάθεση στα κινηματογραφικά κάδρα του «Ακαταμάχητου» αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαιώνει.


Παρότι οι καταστάσεις που περιγράφει είναι επικεντρωμένες στην παράνοια των αμερικάνικων εκλογών και τις παραπλανητικές καμπάνιες που στήνονται για να προσελκύσουν την ψήφο των απλών ανθρώπων, οι κωμικές επιδόσεις του σεναρίου είναι ισχνές αν όχι ανώδυνες. Λίγα πετυχημένα αστεία, χαρακτήρες μονοδιάστατοι και ρηχοί, διδαχές και νουθεσίες που θυμίζουν μόνο κατά περίσταση το γεμάτο ανθρωπιά και συναίσθημα σινεμά του Φρανκ Κάπρα. Ακόμη κι ο χαρακτήρας του Στιβ Κάρελ απέχει πολύ από το κωμικό πρότυπο ενός ολοκληρωμένου χαρακτήρα που σχολιάζει διεξοδικά τα σκοτεινά και βρώμικα κεφάλαια της αμερικανικής πολιτικής σκηνής.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος:Irresistible

Σκηνοθεσία:Τζον Στιούαρτ

Σενάριο:Τζον Στιούαρτ

Παίζουν:Στιβ Καρέλ, Κρις Κούπερ, Ρόουζ Μπερν, Μακένζι Ντέιβις, Τόφερ Γκρέις


Διάρκεια:101'


ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ


ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

VILLAGE SHOPPING AND MORE – 3

εώς 23/09/2020

Πεμ-Τετ 21:20


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΑΘΗΝΑΙΟΝ – 2

εώς 23/09/2020

Πεμ-Τετ 22:30


ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΣΙΝΕ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΣ

εώς 23/09/2020

Πεμ-Τετ 22:00


ΚΗΦΙΣΙΑ

ΧΛΟΗ

εώς 23/09/2020

Πεμ-Τετ 20:00


ΜΑΡΟΥΣΙ

VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL – 1

εώς 23/09/2020

Πεμ-Τετ 20:30


ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ

Από 17/09/2020 εώς 23/09/2020

Πεμ-Τετ 20:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town