Το Athens Fashion Film Festival 2020 έρχεται στην Τεχνόπολη - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Το Athens Fashion Film Festival 2020 έρχεται στην Τεχνόπολη


To Athens Fashion Film Festival επιστρέφει, με τον τίτλο «Όταν η ηθική συναντά την αισθητική», από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, σε μια σειρά εκδηλώσεων όπου ο κόσμος της μόδας συναντά το σινεμά.

Μετά την περσινή πρεμιέρα του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Athens Fashion Film Festival μετακομίζει στο πρόσφατα ανακαινισμένο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης, για άλλο ένα τριήμερο γεμάτο ομορφιά, τέχνη και πρωτοπορία, από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020. Μια συνάντηση καταξιωμένων creatives και επαγγελματιών από το χώρο της μόδας και του σινεμά, ένα ανεξάρτητο event σε συνεχή διάλογο και συνεργασία με το δίκτυο των Fashion Film Festivals διεθνώς, που έχει φτάσει να μετρά περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

Athens Fashion Film Festival: Τι θα περιλαμβάνει:
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερα από 100 fashion films και ντοκιμαντέρ, διαγωνιστικό τμήμα (οι καλύτερες ταινίες βραβεύονται από τη διεθνή Κριτική Επιτροπή του φεστιβάλ), ειδικά αφιερώματα, θεματικά panel και masterclasses, με στόχο να προσφέρει στο ελληνικό και διεθνές κοινό μια σφαιρική εικόνα των τελευταίων τάσεων και ιδεών που κυριαρχούν στον κινηματογράφο, τη μόδα, την τέχνη και το περιβάλλον, καθώς και να εντοπίσει και εξερευνήσει τη σχέση ανάμεσα στις δυο αυτές συναρπαστικές βιομηχανίες (fashion / film). Παράλληλα, το Athens Fashion Film Festival φιλοδοξεί να αποτελέσει σταδιακά το ιδανικό, δυναμικό περιβάλλον για να δίνουν ραντεβού νέοι ή ήδη καθιερωμένοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και κινηματογραφιστές με εταιρίες παραγωγής και τον κόσμο του business, για ανταλλαγή ιδεών και συνεργασίες που θα φέρουν περισσότερη ομορφιά, περισσότερη έμπνευση, περισσότερο όραμα στη ζωή μας.

Λίγα λόγια από την ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του AthensFFF
«To motto του Athens Fashion Film Festival 2020 είναι μια ρήση του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι: «Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο». Η ομορφιά της ψυχής, η ομορφιά των ιδεών, η ομορφιά της όψης, η ομορφιά πολλών στιγμών της καθημερινότητας, η ομορφιά που συναντάμε παντού στη Φύση. Με αυτό το σύνθημα, δίνουμε το φετινό μας ραντεβού στην Τεχνόπολη. Με έλληνες και διεθνείς συμμετέχοντες και καλεσμένους, με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε ιδέες, πρωτοποριακό και υψηλών standards.»

Νικόλ Αλεξανδροπούλου, Σκηνοθέτης & παραγωγός

Η κριτική επιτροπή
Οι καλύτερες ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος θα βραβευθούν από την πολυμελή διεθνή Κριτική Επιτροπή του φεστιβάλ, που πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Τρία από τα συνολικά 11 μέλη θα είναι οι Elis Kiss (Fashion Features Director Vogue Greece, αρθρογράφος στο περιοδικό «K»), Diane Pernet
(Κριτικός, Video Journalist), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Ηθοποιός – Σκηνοθέτης).

*Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town