ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΧΑ: CELESTIAL VIEWS/ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΠ-ΟΨΕΙΣ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΧΑ: CELESTIAL VIEWS/ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΠ-ΟΨΕΙΣ


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΧΆ 
CELESTIAL VIEWS/ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΠ-ΟΨΕΙΣ 
Το Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, Κηφισιά παρουσιάζει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00-10:00μμ., τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών της Μαρίας Μπαχά , που φέρει τον τίτλο “Celestial Views/Ουράνιες Απ-Όψεις”. 

Η κριτικός τέχνης-art curator Ειρήνη Περσίδου γράφει μεταξύ άλλων για το έργο της Μαρίας Μπαχά:

“Ο θεατής αλληλεπιδρά με τη σειρά των έργων της Μαρίας Μπαχά με τίτλο “Hydro experiences” (Εμπειρίες Νερού), “Sky experiences”(Εμπειρίες Ουρανού) και “Lagoon Nebula”(Νεφελώδη Λιμνοθάλασσα), γίνεται μέρος αυτών, στέκεται και οραματίζεται. 

Η δημιουργός, αποθεώνει στο έπακρο το φυσικό τοπίο, βρίσκοντας την πραγματική της ταυτότητα σε ένα ιδιαίτερο υλικό, το υγρό γυαλί. Η γραφή της αυθόρμητη, καθαρή, άκρως χειρονομιακή, χαρακτηρίζεται ως αφηρημένος εξπρεσιονισμός. Στα έμπειρα χέρια της πλάθει το ιδιαίτερο αυτό υλικό, τιθασσεύει το ρευστό στοιχείο, δίνοντας διαφορετικές μα- τιέρες, βάθη και αισθήσεις. Και μέσα από την τελευταία της δουλειά αυτό θέλει να πετύ- χει. Μια αισθητηριακή προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης.”

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και σε Φιλοζωικό Σωματείο.
Διάρκεια Έκθεσης : 20 έως 24 Δεκεμβρίου 2019 Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, 11:00πμ-18:00μμ Υπεύθυνος διοργάνωσης: Μαρία Μπαχά

Υπό την αιγίδα της UNESCO Βορείων Προαστείων.
ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ 18, 145 62 ΚΗΦΙΣΙΑ, ΤΗΛ: 210 80 19 975
email: info@iett.gr website: www.iett.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town