Εκθεση φωτογραφίας:Abandoned Buildings - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Εκθεση φωτογραφίας:Abandoned Buildings


Θεματική έκθεση φωτογραφίας

Abandoned Buildings

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 1  Νοεμβρίου, 21:00

 Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

 Διάρκεια έκθεσης: Από 1 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου 2019

Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει μία σειρά φωτογραφιών με εγκαταλειμμένα κτίρια από όλο τον κόσμο από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι τις 13.

Τα εγκαταλειμμένα κτίρια ασκούν μία έλξη σε όλους. Στους φωτογράφους αυτή η έλξη φαίνεται να είναι μεγαλύτερη, μια και όλοι τους έχουν φωτογραφίες από ερημωμένα σπίτια. Όταν συναντούν στο δρόμο τους κάποιο παλιό, ξεχασμένο, εγκαταλειμμένο κτίσμα, λίγοι είναι αυτοί που θα του αντισταθούν και θα το αγνοήσουν. Τα σπίτια αυτά ασκούν μία γοητεία, καθώς έχουν όλα να πουν μία ιστορία για το παρελθόν τους. Τα μικροπράγματα που έχουν μείνει πίσω είναι αποδείξεις μίας ζωής που τώρα πια δεν υπάρχει. Αυτή η εγκατάλειψη είναι ταυτόχρονα μελαγχολική αλλά και διδακτική.


Οι φωτογράφοι έρχονται με τα έργα τους να αποτυπώσουν αυτά τα κτίρια και να τα κάνουν αθάνατα. Ακόμα και αν κάποια στιγμή σταματήσουν να υπάρχουν ως φυσικές οντότητες, η φωτογραφία θα βρίσκεται εκεί να μας θυμίζει ότι κάποτε υπήρξαν και ότι άνθρωποι έζησαν και δημιούργησαν μέσα σε αυτά.

Φωτογραφίες με εγκαταλειμμένα κτίρια από διάφορες γωνιές του κόσμου θα βρίσκονται στη Blank Wall Galleryμέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Όσοι θα ήθελαν να δουν αυτά τα κτίρια και να γευθούν την ατμόσφαιρά τους είναι ευπρόσδεκτοι.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138 
[m]+30.694.3868.124

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα, Τρίτη
Τετάρτη, Παρασκευή: 16:30-21:30
Σάββατο: 12:00-14:30
Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town