Έκθεση Φωτογραφίας της Ελένης Σκουράκη ΄Play with Motion΄ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Έκθεση Φωτογραφίας της Ελένης Σκουράκη ΄Play with Motion΄


Eleni Scourakis  Play with Motion

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, 21:00
Διάρκεια έκθεσης: Από 4 Οκτωβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2019

Η Blank Wall Gallery θα παρουσιάσει την πρώτη ατομική έκθεση της Ελένης Σκουράκη, μίας Ελληνογαλλίδας ερασιτέχνη φωτογράφου, με επιρροές από την Ευρώπη και την Αφρική.

Η Ελένη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Abstract Photography,αφού πιστεύει ότι το είδος αυτό της φωτογραφίας δίνει το έναυσμα στη φαντασία να δημιουργήσει δικές της εικόνες.

Την ενθουσιάζει το γεγονός ότι κάθε θεατής μπορεί να δει κάτι διαφορετικό στις φωτογραφίες της αφού αυτό είναι το ερέθισμα που θέλει να δώσει στους θεατές.

Γεννήθηκε στην Αλγερία από Έλληνα πατέρα και Γαλλίδα μητέρα. Μεγάλωσε μέχρι τα 15 της στη Γουινέα από όπου έχει και πολλές επιρροές στη δουλειά της. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Παρίσι όπου τελείωσε το σχολείο και δούλεψε στο τμήμα διαφήμησης του καναλιού RTLκαι στη συνέχεια ως υπεύθυνη ύλης στο περιοδικό Journal de l’informatique.Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και ζει μέχρι σήμερα.


Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχε πάντα το πάθος της φωτογραφίας, που ξεκίνησε όταν στα 12 της ο πατέρας της τής έκανε δώρο μία φωτογραφική μηχανή. Η πορεία της μέχρι σήμερα και οι εμπειρίες της στις χώρες που έζησε έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ύφος της δουλειάς της. Αγαπάει ιδιαίτερα τα έντονα χρώματα και τις φόρμες και προσπαθεί να διατηρήσει μία ισορροπία.

Αγαπημένη της ώρα για φωτογράφιση είναι το ηλιοβασίλεμα, όταν συνυπάρχουν τα έντονα και τα πιο απαλά χρώματα.

Τα έργα της Ελένης Σκουράκη θα βρίσκονται στη Blank Wall Gallery από τις 4 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να επισκευθείτε τη γκαλερί και να γνωρίσετε τη δουλειά της καθώς και την ίδια την καλλιτέχνη.


Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

Ωρες: 
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή: 16:30 - 21:30
Σάββατο:12:00 – 14:30
Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town