Η Monique παρουσιάζει την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Λοίσθια» στο Σουρεάλ Cantina Cultura - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Η Monique παρουσιάζει την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Λοίσθια» στο Σουρεάλ Cantina Cultura


«Λοίσθια» είναι ο τίτλος της πρώτης ποιητικής συλλογής της Monique, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ.

36 ποιήματα που κόβουν σαν λεπίδες μέσα από τον καυστικό και έντονο λόγο της ποιήτριας. Ποιήματα που μιλούν για τον έρωτα, τη θλίψη, την αλήθεια και το ψέμα, ποιήματα που μιλούν για τα κακώς κείμενα αυτής της εποχής αλλά και ποιήματα που μιλούν για τη χαμένη ρομαντικότητα και τις χαμένες αξίες.

Στο βιβλίο ο αναγνώστης θα βρει και μια εμπνευσμένη συλλογή με ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ανατρεπτικού καλλιτέχνη Βαγγέλη Ευαγγελίου σε άριστο πάντρεμα με τα ποιήματα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 03 Ιουλίου στις 21:00 στo Σουρεάλ Cantina Cultura, ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους - ομιλητές, ανάμεσα σε ανθρώπους της τέχνης, αλλά και σε ανθρώπους που αγαπούν τις τέχνες και τις αφουγκράζονται.

Για το βιβλίο και για την ίδια θα μιλήσουν οι: Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώτα Γιάννα, Sunny Μπαλτζή, Σοφία Βόσσου, Μαρίνα Γαλανού, Γιώργος Βούλγαρης.

Παράλληλα με το βιβλίο θα γίνει και παρουσίαση του cd της Ερασμίας Μάνου με τίτλο «Τι να σου μοιάσει», μια δουλειά βασισμένη σε ποιήματα της Monique από το βιβλίο «Λοίσθια» και σε μουσική αλλά και ερμηνεία της πρώτης. Θα ακολουθήσει ένα ατμοσφαιρικό Live με πολλά και αγαπημένα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town