ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΕΓΚΑΣ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΕΓΚΑΣ

17 Φεβρουαρίου
 JAZZ POINT
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 4€
Ο Δημήτρης Νέγκας στο JAZZPOiNT

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Δημήτρης Νέγκας, ο ευαίσθητος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του JAZZPOiNT για να μας τραγουδήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του από το πρώτο του ολοκληρωμένο album, το τελευταίο του single “Μια επιθυμία” και επιλεγμένα τραγούδια από την ελληνική έντεχνη και ροκ σκηνή, αλλά και πρωτότυπες διασκευές κλασσικών αγαπημένων τραγουδιών.

Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η πρώτη ζωντανή παρουσίαση του νέου τραγουδιού του συνθέτη με τίτλο "Φιλα με"...που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την 14music σαν digital single.

Τραγουδοποιός και ερμηνευτής, ο Δημήτρης Νέγκας μας συστήθηκε μουσικά με την κυκλοφορία του πρώτου του single “Χείμαρρος”, και λίγο αργότερα με το “Κοπέλες”.

Με δύο πρώτα “δείγματα γραφής” που απέκτησαν γρήγορα κοινό και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες, συνεχίζει παρουσιάζοντας ολοκληρωμένο το πρώτο του album με τίτλο “ΤΑΞΙΔΙ… ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΟΝ”.

Πρόκειται για ένα cd που συμπεριλαμβάνει εκτός από τον “Χείμαρρο” και τις “Κοπέλες”, επτά καινούρια υπέροχα τραγούδια, τα οποία ποικίλουν θεματικά, ενορχηστρωτικά και σε ενέργεια. Συναντάμε τραγούδια ερωτικά (Νότα, Δικό μου το λάθος, Την καρδιά μου σου χαρίζω), αλλά και κάποια με υπαρξιακές και πολιτικές προεκτάσεις (Ελεύθερος θα πει, Ποιος είμαι, Δεν ξέρω τίποτα). Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο και συνολικά το άλμπουμ μας ταξιδεύει σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια, με όχημα την ευαίσθητη ερμηνεία του Δημήτρη Νέγκα.

Όπως λέει κι ο ίδιος στο εισαγωγικό του σημείωμα: “Το τραγούδι μέσα από τη δική μου ματιά είναι όχημα συναισθημάτων και μυστική σχέση ανάμεσα στο πομπό και τον τελικό αποδέκτη. Από την στιγμή της γέννησής του όμως συμπεριφέρεται σαν αυτόνομη οντότητα και δεν ανήκει σε κανέναν. Γοητεύει, συγκινεί..αγγίζει ή εκφράζει τις ψυχές μας τόσο βαθιά όσο οι πιο δυνατοί μας δεσμοί ίσως με αυτόν τον κόσμο. Τέτοια θα ήθελα να είναι και η επιρροή των "δικών" μου τραγουδιών...να γίνουν δικά σας...”

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:
Stavros Van der Wilt /πλήκτρα
Παύλος Μοναστηριώτης / ντραμς
Νίκος Σβάνας/ μπάσσο
Μιχάλης Κυδωνάκης /κιθάρα

Info
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου2019
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Τιμές:
Είσοδος : 6€
Ποτό: 7€
Κρασί:6€
Μπύρα:6€

Μπουκάλι:από 30Ε

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα

phone 2109803398
mob.6942022500 (booking)

24ωρο συνεργαζόμενο parking (PARKING ZALOKOSTA -κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του Live.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town