ΠΕΜΠΤΗ 14/2: ΦΡΟΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΠΕΜΠΤΗ 14/2: ΦΡΟΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ


Η Φρόσω Στυλιανού ξανά στην σκηνή του Faust, αυτή τη φορά στις 14 Φλεβάρη! Κερδίζοντας το κοινό του Faust στο προηγούμενο live με ηλεκτρισμένες ερμηνείες και καθηλωτικές ρωγμές, έρχεται τώρα κατακόκκινη, την μέρα των ερωτευμένων, με τους Αντρέα Αποστόλου στο πιάνο, Γιώτη Κιουρτσόγλου στο ηλεκτρικό μπάσο και Στέφανο Δημητρίου στα τύμπανα. Guest, για να χρωματίσει με το δοξάρι του, ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί. Οι χαρισματικοί μουσικοί, που ανάγουν το κάθε live σε μοναδική εμπειρία για το κοινό, ενώνουν το ταλέντο τους με την επιθυμία της ερμηνεύτριας να μας χαρίσει με τη φωνή της αυτά που δεν λέγονται, παρα μόνο τραγουδιούνται.

Γνωστή από τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες όπως οι Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, η Φρόσω Στυλιανού εμφανίζεται παρουσιάζοντας ένα ευρύ πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπάει, άλλοτε γιατί την ενέπνευσαν ως τραγουδοποιό, όπως τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Δ. Σαββόπουλου και άλλοτε τραγούδια που επιθυμεί να προσεγγίσει ερμηνευτικά με το δικό της στυλ, όπως αυτά που τραγούδησαν οι αγαπημένες της φωνές, η Φλέρυ Νταντωνάκη, η Μαρία Δημητριάδη, η Lara Fabian κ.α. Φυσικά, δεν λείπουν απο το playlist τραγούδια απο τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “Άλλες μέρες”, σε στίχους, μουσική και ενορχηστρώσεις της ίδιας της ερμηνεύτριας, όπως και το πρόσφατο της single “Δάκρυα του Χειμώνα”.

Ένταση, συγκίνηση, ερμηνείες με το χέρι στην καρδιά απο την Φρόσω και τους εμβληματικούς μουσικούς της, την ημέρα της αγάπης, Πέμπτη, 14 Φλεβάρη, στο πολύχρωμο και ατμοσφαιρικό Faust!

Πιάνο Αντρέας Αποστόλου
Ηλ. Μπάσο Γιώτης Κιουρτσόγλου
Τύμπανα Στέφανος Δημητρίου
Guest Βιολί Βασίλης Ραψανιώτης

Επιμέλεια προγράμματος Φρόσω Στυλιανού
Φωτογραφία Γιάννης Μαριετουσάκης
Graphics Δημήτρης Κυριαζής

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

Group:
ΦΡΟΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Ημερομηνία:
ΠΕΜΠΤΗ 14/2

Εισιτήριο:
5 ευρώ (χωρίς ποτό)
7 ευρώ (με κράτηση χωρίς ποτό)
Ώρα έναρξης: 21.30

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Στο FAUST (τηλ. 210 3234095 – email: info@faust.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town