Θανάσης Σκαργιώτης Live 8.12 στην Ζώγια - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Θανάσης Σκαργιώτης Live 8.12 στην Ζώγια

Θανάσης Σκαργιώτης Live
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
@Ζώγια
στις 21.30

“Αγαπώ το δημοτικό τραγούδι. Είναι καθαρό, αυθόρμητο, γεμάτο χρώματα του κάθε τόπου που μένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Kάνει το πολύπλοκο απλό, το αδύνατο δυνατό...
...ωστόσο, ο καλλιτέχνης έχει χρέος να αφουγκράζεται την εποχή του και να τοποθετεί την προσωπική του ματιά σε αυτό που συμβαίνει γύρω του”.

Ανάμεσα σε δύο κόσμους, σε δύο αγάπες, εκεί που η παράδοση συναντά τον σύγχρονο ακουστικό ήχο, ο τραγουδοποιός Θανάσης Σκαργιώτης μάς παρουσιάζει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 21.30 τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε επιμέλεια Γιώργου Ανδρέου, καθώς και γνωστά αγαπημένα του τραγούδια. Μαζί του επί σκηνής ο Βασίλης Μαντούδης στο ακορντεόν. Συμμετέχουν φιλικά η Χριστίνα Σαμαρά στο τραγούδι και η Σοφία Καλπουρτζή στο πιάνο.

Φωτογραφία: Γιάννης Παπαδόπουλος
Αφίσα: Πάνος Παπαϊωάννου

Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Θανάσης Σκαργιώτης κατάγεται από Ήπειρο και Μακεδονία, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έζησε τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής του, και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Φυσικής και τα τελευταία δέκα χρόνια παραδίδει μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών. Από τα δεκατέσσερά του ασχολείται με την κιθάρα και το τραγούδι. Σπούδασε θεωρητικά (κλασική και jazz αρμονία), πιάνο για τρία χρόνια, και φωνητική με τον Κώστα Θωμαΐδη. Παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής και τραγουδοποιΐας με δασκάλους τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Γιώργο Ανδρέου. Παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας με τον Μιχάλη Κονταξάκη, καθώς και μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού με τη Μάρθα Μαυροειδή. Πραγματοποιεί παραστάσεις σε μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών. Τις επόμενες βδομάδες κυκλοφορεί η πρώτη δισκογραφική δουλειά του με την επιμέλεια του Γιώργου Ανδρέου. Σαν προάγγελοι του δίσκου έχουν ήδη ακουστεί δύο τραγούδια, το «Μην ξεγελαστείς» σε στίχους της Ησαΐας Παπαδοπούλου και το «Με του τρελού τα σύνεργα» σε στίχους του Μάνθου Σκαργιώτη.

Ιnfo:
Θανάσης Σκαργιώτης Live
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό / 9 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town