Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας στο THE ZOO - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας στο THE ZOO


Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας στο THE ZOO
Σάββατο 24/11 για λίγες παραστάσεις.
The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45

Μετά την ιστορική επανένωση των Πυξ Λαξ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι οι παλιοί φίλοι να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή, ο Φίλιππος Πλιάτσικας “αφήνει για λίγο πίσω τα μεγάλα στάδια και τις συναυλίες και στήνει μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες και καινούριες παρείστικες συναντήσεις”.

Σε έναν φιλόξενο και ζεστό μουσικό χώρο το the zoo, που όλα μπορούν να παρουσιαστούν χειροποίητα και χαλαρά, απαλλαγμένα από τη βιασύνη της εποχής.

Μαζί του μια εξαιρετική παρέα μουσικών με τις δικές τους διαδρομές κι ανησυχίες, που θα ξεδιπλωθούν κι αυτές δίνοντάς ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο και νέα ακούσματα έκπληξη .

Ο Χάρης Μιχαηλίδης από το συγκρότημα της Δραμαμίνης, η Ελευθερία Ναθαναήλ με νέο δισκογραφικό αποτύπωμα, ο Νίκος Σάλτας που ενορχηστρώνει και ο Γιώργος Λιβαδάς που δίνει ρυθμό σε όλα αυτά.

Τα νέα τραγούδια από δισκογραφικές δουλειές σημερινές και σύγχρονες δένουν αρμονικά με υλικό απ την εποχή της Στίλβης και του Μπαμπούλα, του Μοναξιά μου όλα και του παράδεισου που πάνε οι Παλιές Αγάπες.

Η παράσταση αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που διέσχισε 3 δεκαετίες κι έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

Συμμετέχουν :
Ο Γιώργος Λιβαδάς στα drums, Ο Χάρης Μιχαηλίδης( Δραμανίνη) η Ελευθερία Ναθαναήλ στο πιάνο και ο Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 21 0674 5375
(Για τις κρατήσεις ισχύει ελάχιστη κατανάλωση 18 ευρώ ανά άτομο, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με φαγητό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town