STAND UP COMEDY - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

STAND UP COMEDY


STAND UP COMEDY SPECIAL ANGELO TSAROUCHAS & ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

Μια ξεχωριστή εμπειρία κωμωδίας 
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού χρόνια τώρα. Η περσινή σεζόν ήταν μια από τις πιο παραγωγικές για τον Γιώργο. Από τις 6 Οκτωβρίου που ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του με το «Σχεδόν Σαράντα» και το Comedy Club για παιδιά, μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, πραγματοποίησε περισσότερες από 140 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε εννιά Ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του stand up comedy παράσταση και έχει ήδη άπειρο υλικό, τόσο που τον Αύγουστο έκανε μια ξεχωριστή special παράσταση με θέμα τη ζωή του ως νέος μπαμπάς. Στο Stand Up Comedy Special θα παρουσιάσει ολοκαίνουρια κείμενα, σημειώσεις, ιδέες, ιστορίες, ειπωμένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Η σύμπραξή του με τον Angelo Tsarouchas δεν προέκυψε τυχαία. Εκτός από τη solo πορεία του, ο Γιώργος εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει, μεταξύ άλλων, κάποιες από τις πιο επιτυχημένες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με διεθνείς αγγλόφωνους κωμικούς (Alistair Barrie, Ben Norris, Paul Thorne κ.ά), τους οποίους έχει προσκαλέσει στην Ελλάδα. Φέτος είναι μεγάλη η χαρά του που ο βραβευμένος Ελληνοκαναδός κωμικός αποδέχτηκε την πρόσκλησή του γι’ αυτό το κοινό τουρ.

Ποιος είναι όμως ο Angelo Tsarouchas; 
Πρόκειται για έναν διεθνούς φήμης κωμικό. Έχει εμφανιστεί σ’ ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, από τον Καναδά ως την Αυστραλία, τόσο σε solo παραστάσεις, όσο και ως guest κωμικών, όπως ο Russell Peters και o Vince Vaughan. Επίσης, συνδυάζει την επιτυχημένη stand up καριέρα με εμφανίσεις σε σειρές και ταινίες μεταξύ των οποίων είναι τα: “Mad Men”, “Last Comic Standing”, “John Q”, “The Recruit” και “Cinderella Man.

Ο Angelo Tsarouchas έρχεται στη χώρα μας, φέρνοντας μαζί του την καινούρια του παράσταση με τίτλο “Appetite for Discussion”, στην οποία μας «σερβίρει» τις εμπειρίες του ζώντας ανάμεσα στην ελληνική και την αμερικανική κουλτούρα, γαρνιρισμένες φυσικά με πολύ γέλιο. Μεταξύ άλλων θα μοιραστεί μαζί μας το πόσο πολύ διαφέρει η ελληνική οικογένεια από όλες τις άλλες και το πώς είναι να μεγαλώνεις στη διασπορά.

Εξασφαλίστε εγκαίρως τα εισιτήριά σας. Αυτή η special παράσταση θα είναι πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία κωμωδίας. Και αυτό είναι υπόσχεση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράσταση του κου Χατζηπαύλου θα είναι στα ελληνικά ενώ του κου Tsaroucha στα αγγλικά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 10€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town