Amada Salicath: «Η τέχνη είναι η μεγαλύτερη καψούρα μου» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Amada Salicath: «Η τέχνη είναι η μεγαλύτερη καψούρα μου»


           Λίγα λόγια για την Amada Salicath           

Η Αmada Salicath (Αmada Barbara Mastori Salicath) είναι Έλληνο - Νορβηγίδα μοντέλο και make up artist. Γεννήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας, από Έλληνα πατέρα και Νορβηγίδα μητέρα. Η ζωή της είναι μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο χώρες, όπως ακριβώς και η αγάπη της για το μόντελινγκ και το μακιγιάζ.

Follow Amada Salicath
Instagram: Instagram page

Δύο χώρες. Δύο αγάπες. Σε ποια χώρα από τις δύο μεγάλωσες;
Mεγάλωσα στην Ελλάδα μέχρι τα 15 μου χρόνια, όπου ξανά γύρισα στο Όσλο για τις σπουδές μου. Σπούδασα σε κολλέγιο που είχε ως βάση τη μουσική, το θέατρο και τον επαγγελματικό χορό. Παράλληλα ασχολήθηκα με το μόντελινγκ και συμμετείχα σε πασαρέλες και σε ακόμα περισσότερες φωτογραφίσεις. Στην Ελλάδα επέστρεψα στα 25 μου χρόνια, λόγο υποτροφίας που κέρδισα σε γνωστό Ι.Ε.Κ. για μαθήματα μακιγιάζ.


Πόσο καιρό ασχολείσαι με το μόντελινγκ και ποιο είδος φωτογραφίας σου αρέσει περισσότερο;
Με το μόντελινγ ασχολούμαι επαγγελματικά εδώ και 11 χρόνια. Μου αρέσει περισσότερο η καλλιτεχνική φωτογραφία. Θέλω το διαφορετικό και το επιδιώκω. Μου αρέσει να ξεπερνάω τα όρια μου.

Πόσο καιρό ασχολείσαι με το μακιγιάζ;
Με το μακιγιάζ ασχολούμαι επαγγελματικά εδώ και 1 χρόνο, ενώ παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου στο Ι.Ε.Κ. Μέσα από αυτό είχα τη δυνατότητα, να συνεργαστώ με μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας. Εκτός από το μακιγιάζ, ασχολούμαι και με την ανόρθωση και το βάψιμο των βλεφαρίδων, το σχηματισμό και το βάψιμο των φρυδιών, με το τατουάζ των φρυδιών (καινούρια μέθοδος), με τα νύχια, με την αποτρίχωση, με την αφαίρεση και την τοποθέτηση εξτένσιον, ενώ τώρα θα ξεκινήσω και μαθήματα κομμωτικής.


Τι καλλυντικά έχει πάντα η τσάντα σου;
Η τσάντα μου έχει πάντα τα καλλυντικά που θα χρειαστούν, για να φρεσκάρω το βάψιμο μου, όπως είναι μία πούδρα στερεής μορφής και ένα μολύβι για τα χείλια. Όταν ξέρεις να χειριστείς σωστά τα καλλυντικά σου, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Πολυάσχολη σε βρίσκω.
Ναι, η αλήθεια να λέγεται. Ασχολούμαι όμως με όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω ευτυχισμένη. Τι καλύτερο από το να ξυπνάς το πρωί και να κάνεις αυτά που θέλεις. Είμαι ευχαριστημένη και για τους δύο δρόμους που έχω επιλέξει.


Στον ελεύθερο σου χρόνο με τι ασχολείσαι;
Moυ αρέσει να μαγειρεύω στους φίλους μου, να χορεύω σε κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί και να αφιερώνω χρόνο στις δύο μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μου, τα κατοικίδια μου. Έχω ένα γάτο, τον Λέγκο και ένα σκύλο, τον Τάισον.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; 
Να συνεχίσω να κάνω, όλα αυτά που αγαπώ. Η τέχνη είναι η μεγαλύτερη καψούρα μου.

Amada μου, σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συνέντευξη, που μας παραχώρησες.
 
Φωτογραφίες: Αρχοντία Μαρία Μαδώνη
Follow Αρχοντία Μαρία Μαδώνη
Facebook: Facebook page
Instagram: Instagram page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town