Έκθεση Φωτογραφίας "Μετά την βροχή" 2-19.11 στην Ζώγια - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Έκθεση Φωτογραφίας "Μετά την βροχή" 2-19.11 στην Ζώγια

Έκθεση φωτογραφίας
του Λευτέρη Τσότσου
«Μετά την βροχή»

Κι όταν το νερό σταματήσει να πέφτει, έγινε εικόνα διφορούμενη. Οι αντανακλάσεις στην πόλη, φωτογραφικά, σαν μια στιγμή σε δυο φορές, παρουσιάζονται μέσα από το φακό του Λευτέρη Τσοτσου έως τις 19 Νοεμβρίου στην Ζώγια. «Αλήθεια, πόσες φορές ότι αντικρίσαμε χαμηλά είναι ίδιο με όταν το βλέμμα μας, "έπεσε" στον ουρανό;» αναρωτιέται ο δημιουργός και μας επιφυλάσσει μια μοναδική εμπειρία μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Λευτέρης Τσότσος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και πριν οχτώ χρόνια ξεκίνησε να φωτογραφίζει ερασιτεχνικά. Είναι εραστής της Τέχνης και του αρέσει. Πρώτη φορά, μετά από μια μεγάλη βροχή, στην παραλία της Θεσσαλονίκης έβγαλε την πρώτη εικόνα, μετά από έναν μεγάλο περίπατο. Άξαφνα και Μυσταγωγικά. Και το μεράκι, σαν σαράκι, τον οδήγησε στο να φωτογραφίζει συνέχεια την πόλη του "διπλά". Συνήθως βάζει τα ακουστικά στη διαπασών και τους «Guns N’ Roses -ή κάποιο άλλο αγαπημένο του ροκ συγκρότημα- και με μια κάμερα βολτάρει κι αποθανατίζει τις "αιχμάλωτες" εικόνες διπλής όψεως μιας στιγμής.
Με μότο στίχους από το «November rain» των Guns N’ Roses μας περιμένει για να μας εισάγει στον δικό του κόσμο.

"Do you need some time on your own? Do you need some time all alone?Everybody needs some time. On their own. Don't you? …”

Ιnfo:
Έκθεση φωτογραφίας: «Μετά την βροχή»
Διάρκεια έκθεσης μέχρι 19 Νοεμβρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο,τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2310 243.459

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town