Ο Tonis Sfinos τα βάζει με τη… μαφία της Shaya - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ο Tonis Sfinos τα βάζει με τη… μαφία της Shaya


Ο Tonis Sfinos, ο τελευταίος… διεθνής playboy που διαθέτει αυτή η χώρα, πατάει το «On» στη μηχανή του χρόνου και μας ταξιδεύει σε μια εποχή επικίνδυνη και γοητευτική, όπως και οι γυναίκες που αγάπησε: μια εποχή όπου το μήκος της φούστας ανεβαίνει, ο ερωτισμός είναι διάχυτος, οι δρόμοι μυρίζουν μπαρούτι και οι καλοντυμένοι κύριοι με τα αγγελικά πρόσωπα και τα trois pieces κοστούμια κρύβουν πίσω απ’ το γυαλιστερό χαμόγελό τους αδίστακτους gangsters επιρρεπείς μόνο στα δελεαστικά χαμόγελα των flapper girls που βρίσκονται στα στέκια της παρανομίας των '20s.

Στο «Toni Gun», ένα show που θυμίζει κάτι από «Chicago,» «Cotton Club» και «Moulin Rouge», παρέα με τους The Playmen και την μοναδική Shaya, ο αχτύπητος Toni με τις κοφτερές ατάκες και το αδυσώπητο στιλ, επισκέπτεται την απαγορευμένη δεκαετία του μεσοπολέμου και χώνεται στις σκιές και τους καπνούς των πιο παράνομων γωνιών της Νέας Υόρκης.

Γιατί; Γιατί ξέρει πως ανάμεσα στα long island ice teas της εποχής και την ιταλική μαφία της Αμερικής, ο Toni θα βρει και πάλι το πιο ακατάλληλο κορίτσι να ερωτευτεί. Την «βασίλισσα» της παράνομης νύχτας, την γυναίκα που μοιάζει να φοβούνται και οι σπουδαιότεροι gangsters του υπόκοσμου, την άπιαστη χίμαιρα που μόνο αυτός μπορεί να τιθασεύσει: μια πραγματική boss lady. Γιατί αυτή τη χρονιά η Shaya θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή γοητεία του Toni Sfinou… Μπορεί όμως ο Tonis «Toni Gun» Sfinos να βγάλει τον Δον Κορλεόνε από μέσα του; Ή θα μείνει για πάντα παιδί και μάλιστα των λουλουδιών;

Θα το ανακαλύψουμε από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου αλλά και κάθε Σάββατο στις 23:00, στο «Βοτανικός Plus»!

Πηγή: www.athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town