ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ και φίλοι.. Live - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ και φίλοι.. Live


Ο Κώστας Τουρνάς έχει ..κέφια ! .. και όρεξη για γιορτή ! Αλλά σε μια βραδιά, πως να χωρέσουν τόσα τραγούδια?? Έτσι, καλεί τους φίλους του στο Κύτταρο τις Παρασκευές του Οκτωβρίου και στήνει μια διαρκή ζωντανή μουσική γιορτή γεμάτη ανεπανάληπτες τραγουδάρες, και σπουδαίους ερμηνευτές και δημιουργούς που έχουν σημαδέψει για τα καλά το soundtrack της ζωής μας !!!

Ο χαρισματικός «σταρ-αντιστάρ» της ελληνικής ποπ-ροκ σκηνής μας, με ευλάβια και πολύ μεράκι κάνει μόνο αυτό που αγαπά, να παίζει και να τραγουδά παρέα με φίλους σε ένα χώρο που τον εμπνέει και τον υποστηρίζει..

Εκεί βρίσκεται και το μυστικό που τρία χρόνια τώρα, μετά την αξέχαστη επιστροφή του στο Κύτταρο
(ποιος μπορεί να ξεχάσει το πανδαιμόνιο της 27/10/2016..) χάρη στην αγάπη σας, καθέ χρόνο αυξάνονται οι μέρες και οι παρέες...

Και ..ΤΙ ΠΑΡΕΕΣ!!!!!

Η Ελπίδα !! 19 κ 26 Οκτωβρίου ..μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες από τις σημαντικότερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού θα μας χαρίσει και τις τρεις βραδιές, στιγμές μοναδικές και αξέχαστα τραγούδια ..!!

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο καταξιωμένος συνθέτης-ερμηνευτής, μουσικός συνοδοιπόρος (Poll κ.α) και αδερφικός φίλος του Κώστα, θα μας ταξιδέψει από την εποχή των POLL μέχρι το σήμερα ..!!!!

Ενώ την τελευταία Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ένα όνομα - έκπληξη βρίσκεται στην ..Guest List Ο Βασίλης Καζούλης!! Ο τόσο ιδαίτερος τραγουδοποιός και τροβαδούρος με τις αξέχαστες μπαλάντες στις αποσκευές του, θα ανέβει μετά από πολλά χρόνια τη σκηνή του Κυττάρου
για ένα αντάξιο φινάλε, αυτής της ιστορικής σειράς παραστάσεων.

Κύτταρο
Αχαρνών και Ηπείρου
Αθήνα
21 0822 4134

Για αγορά εισιτηρίου πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town