Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κρατά το πασπαρτού του «Hotel Ermou» - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κρατά το πασπαρτού του «Hotel Ermou»


Λένε πως όσα γίνονται στο «Hotel Ermou», μένουν στο «Hotel Ermou», κι αυτά που θα γίνουν φέτος στο αγαπημένο venue του κέντρου, θα θέλετε να είστε εκεί για να τα ζήσετε. Με ένα πρόγραμμα για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα, για εκείνα που κρατάνε μια ζωή, για τα μυστικά και τις κρυφές στιγμές που ζουν μέσ’ στα κλειστά δωμάτια των ξενοδοχείων, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μας υποδέχεται κρατώντας στο χέρι τα «δεύτερα κλειδιά» του «Hotel Ermou». Και μας ξεναγεί κάθε Παρασκευοσάββατο από 26 Οκτωβρίου από όροφο σε όροφο, τραγουδώντας όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει κι όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη, με την ερμηνευτική ευλυγισία που την οδηγεί με άνεση από είδος σε είδος και από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο.

Μαζί της, κάτι σαν πιστός concierge με μια ιδιαίτερη έφεση στο πιάνο, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος θα την περιμένει για ένα πραγματικά ξεχωριστό στιγμιότυπο πιάνο φωνή.

Επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques - πνευστά και Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

Πηγή: www.athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town