Haze: Thorgy Thor, Yha Yha, Figkott & Friends - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Haze: Thorgy Thor, Yha Yha, Figkott & Friends


Η Thorgy Thor, η διάσημη διαγωνιζόμενη της 8ης σεζόν του θρυλικού RuPaul's Drag Race έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μαζί της θα είναι οι: 

Yha Yha [Βερολίνο, Γερμανία] Γνωστή και ως Alyha Love. Ετοιμαστείτε να χορέψετε σε ετερόκλητους ήχους μια και μιξάρει από ατμοσφαιρική techno, bass, vogue beats και house. Ξεκίνησε ως dj το 2016, λίγο πριν εγκαταλείψει το Σαν Φρανσίσκο για το Βερολίνο και μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε πολλά κλαμπ, όπως τα About Blank, Mensch Mier, Ficken 3000, Chalet και Acud Macht Neu. 

Figkott [Αθήνα, Ελλάδα] Εμπνευστής και ψυχή του Qreclaim & The Schenkens Sanatorium. Ο Γιώργης Μπενίας ευθύνεται για την ανανέωση της νυχτερινής ζωής στην Αθήνα. Το Qreclaim συγκεντρώνει παραπάνω από 1000 άτομα, γεγονός που αποτελεί ορόσημο για την queer σκηνή της πρωτεύουσας. Η μουσική του ποικίλει: από avant-guard electronics, σε καθαρή techno με επιρροές από house. 

B. Trust [Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη] Γεννήθηκε στον Πόρο αλλά μεγάλωσε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Σε ηλικία 21 ετών, διοργάνωνε event για καλλιτέχνες όπως οι Autechre. Το 2008, σε συνεργασία με τη Veronica So ξεκίνησε τους Teeth. Υπέγραψαν με τη δισκογραφική εταιρία Moshi Moshi Records και έκαναν εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. 

Μετά τη διάλυσή τους το 2012, πήγε στη Νέα Υόρκη όπου ίδρυσε τους BOTTOMS. Το κομμάτι τους My Body ακουγόταν επανειλημμένα στα σετ γνωστών DJs όπως η Ellen Allien & ο Shawn J Wright, καθώς και στο Panorama bar στο Βερολίνο.

WAVE 
20/10/2018
Ηρακλειδών 61
Αθήνα,
698 169 9815
Ώρα: 24:00,
Εισιτήριο: 12 ευρώ (με ποτό)

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town