Ο Χρήστος Γεωργοπέτρης παρουσιάζει την ''Κέρκυρα'' του στο Δουβλίνο - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ο Χρήστος Γεωργοπέτρης παρουσιάζει την ''Κέρκυρα'' του στο Δουβλίνο


Ο Χρήστος Γεωργοπέτρης παρουσιάζει την ''Κέρκυρα'' του στο Δουβλίνο (Ιρλανδία) στις 21 και 22 Οκτωβρίου, μετά από την παρουσίαση της σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και Ολλανδία, τα τελευταία 13 χρόνια που τραγουδά.

Ο Χρήστος γεννήθηκε σε μία θάλασσα από μουσική και σπούδασε στη Δράμα. Βασικά ερεθίσματα για την ενασχόληση του με τη μουσική, αποτέλεσε η παράδοση της Κέρκυρας και όλη η ροκ - έντεχνη σκηνή.

Με αποσκευές τη κιθάρα μα και το στιχουργικό και μουσικό του ταλέντο, ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στις ζωντανές του εμφανίσεις, το πρόγραμμα του κυμαίνεται από ελληνικές ροκ διασκευές, έντεχνα ακούσματα, παραδοσιακά και άλλα.

Έχει εμφανιστεί σε πολύ γνωστές μουσικές σκηνές καθώς και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και Ολλανδία. Έχει τραγουδήσει με μεγάλα ονόματα όπως είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Δυτικές Συνοικίες, ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Γιώργος Αετόπουλος, ο Μιχάλης Κακέπης και οι 1550.

Η μοναδική χροιά της φωνής του και η ιδιαιτερότητα του, τον καθιστούν ξεχωριστό στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Ενσωματώνει με εξαιρετικό τρόπο τα τραγούδια της προσωπικής του δουλειάς, όπου κι αν εμφανίζεται. Επικοινωνιακός και χαρισματικός με τo κοινό του, μετατρέπει την κάθε του εμφάνιση σε κάτι το μοναδικό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town