Michel Legrand - Γιώργος Περρής - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Michel Legrand - Γιώργος Περρής

Michel Legrand, ο θρύλος της κινηματογραφικής μουσικής για μια εμφάνιση στο Ηρώδειο στις 28 Σεπτεμβρίου 2018. 

Με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ


Σπουδαίος συνθέτης, ευφάνταστος ενορχηστρωτής, σημαντικός τζαζ πιανίστας: οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν έναν θρυλικό μουσικό. Πολυβραβευμένος και επιδραστικός, με αμέτρητες συναυλίες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, ο Michel Legrand είναι ένας συνθέτης με ανεξίτηλο αποτύπωμα στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Για τη συνάντηση της Αθήνας κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ο Michel Legrand επιλέγει τον Γιώργο Περρή, τον διεθνή Έλληνα τραγουδιστή, γνωστό για την ευελιξία με την οποία τραγουδά σε πολλές γλώσσες και τις μοναδικές του ερμηνείες, που τον κατατάσσουν σε μία από τις σημαντικότερες φωνές της γενιάς του.

Ο Michel Legrand θα διευθύνει την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και με συνοδοιπόρο τον Γιώργο Περρή θα μαγεύσουν το αθηναϊκό κοινό σε μία συναυλία που θα συνδυάσει τα πιο γνωστά του τραγούδια μαζί με τα αγαπημένα του ορχηστρικά θέματα για τον κινηματογράφο.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το "Όλοι Μαζί Μπορούμε". Σε κάθε εισιτήριο θα προστεθεί το ποσό των 2 ευρώ που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, συνεισφέροντας στο σημαντικό έργο του "Όλοι Μαζί Μπορούμε".

Συντελεστές:
Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ
Προετοιμασία Ορχήστρας - Πιάνο - Διεύθυνση: Στάθης Σούλης
Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Τεχνικός Διευθυντής: Ρένος Παπαπάσχος
Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Ηχοληψία σκηνής: Γιάννης Κολεβέντης
Σχεδιασμός φώτων: Γιώργος Τέλλος
Σχεδιασμός αφίσας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Πηγή: www.artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town