Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αποχαιρετά το καλοκαίρι με μία σόλο εμφάνιση στην Αθήνα, την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντας στο κοινό τη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μία παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μία κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως είναι το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

O Αλκίνοος Ιωαννίδης θα παρουσιάσει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη μαγεία της συνύπαρξης και τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμός: Κωνσταντίνος Μαργκάς

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 12 € - Ταμείο 15 €

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 
Πειραιώς 100, Γκάζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town