Εγκαίνια της έκθεσης «REFLECT ON ME» @ Venus Gallery - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Εγκαίνια της έκθεσης «REFLECT ON ME» @ Venus Gallery


Πολιτιστικός Τουρισμός στη Μύκονο μέσω της Restart | Εγκαίνια της έκθεσης «REFLECT ON ME» @ Venus Gallery 

Με επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια της δεύτερης έκθεσης για τον εντυπωσιακό χώρο Τέχνης Venus Gallery του ξενοδοχείου Aphrodite Beach Resort, στον Καλαφάτη Μυκόνου.
Την Κυριακή 16 Ιουνίου, το φιλότεχνο κοινό του νησιού και φυσικά οι ένοικοι του ξενοδοχείου, είχαν την ευκαιρία ξεναγηθούν στην έκθεση “Reflect on Me” από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο νησί για την έκθεση τους.

Η έκθεση φωτογραφίας που επιμελήθηκε η φωτογράφος και εικαστικός Μαρία Καππάτου, ενθουσίασε τους επισκέπτες.

Οι 19 καταξιωμένοι φωτογράφοι που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι:
Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Νάσος Βασιλογιάννης, Γεώργιος Βουτσινάς, Αντώνης Γιακουμάκης, Γαρυφαλιά Δημοπούλου, Νίκη Γκλεούδη, Ντιράν Καλαϊτζιάν, Μαρία Καππάτου, Ιωάννα Κατσουλάκη, Γεώργιος Κουτσουβέλης, Θεανώ Μανουδάκη, Paul Mei, Έμμα Μπαρμπαρήγου, Αχιλλέας Νάσιος, Τζένη Ντόκου, Χρύσα Τσοβίλη, Στεφανία Τσουπάκη, Δημήτρης Χανιώτης, Άκης Χρήστου.

Η επιμελήτρια της έκθεσης σημειώνει: Τα πάντα στο σύμπαν υπόκεινται σε μια συνεχή συνδιαλλαγή , στο υλικό, ψυχικό και νοητικό πεδίο. Η αντανάκλαση, είναι μια αμοιβαία διαδικασία μεταμόρφωσης. Το είδωλο που προσπίπτει στην επιφάνεια ανάκλασης, διαμορφώνει και διαμορφώνεται, ως παρατηρητής και παρατηρούμενο. Το βλέμμα, η ύπαρξη, λειτουργεί σαν πομπός και δέκτης του περιβάλλοντος. Μετά από μια τέτοια διάδραση, τίποτα δεν μένει αναλλοίωτο.
Με κοιτάς, άρα υπάρχουμε.
Μαρία Καππάτου

Επενδύοντας στον Πολιτιστικό Τουρισμό, στη σύγχρονη παγκόσμια τάση στη διαχείριση ξενοδοχείων, το ξενοδοχείο Aphrodite Beach Resort, αναβαθμίζει το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν στο κοσμοπολίτικό νησί της Μυκόνου.  Οι ένοικοι του ξενοδοχείου, ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας της γκαλερί “Venus” απολαμβάνουν τη διαφοροποιημένη εμπειρία που τους παρέχει η διαμονή τους. Με αμείωτο ενδιαφέρον επισκέπτονται τον ευρωπαϊκών προδιαγραφών χώρο Τέχνης που επιμελήθηκε ο φορέας πολιτιστικών δράσεων Restart Cultural Tourism.


Η  Restart - ο μόνος κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, συνεχίζει να προβάλλει τις δουλειές των Ελλήνων καλλιτεχνών αξιοποιώντας τα πολυτελή καταλύματα των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών, αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο Πολιτιστικής διαχείρισης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town