Εδώ Στον Αγώνα - Χρύσα Κατσαρίνη , Θωμάς Ζάμπρας - Artistic Town

ΝΕΑ

Post Top Ad

www.artisticTown.gr

Εδώ Στον Αγώνα - Χρύσα Κατσαρίνη , Θωμάς Ζάμπρας

4 - 5 Δεκεμβρίου
 Θέατρο Μώ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 9€

Η Χρύσα κι ο Θωμάς εναλλάσσονται πάνω στην σκηνή και μιλάνε για μια ποικιλία θεμάτων, από το σεξ και το Μητροπάνο μέχρι τα space cakes και τα τουριστικά μαγαζιά. Ο καθένας με το δικό του προσωπικό στυλ.

Ο Θωμάς Ζάμπρας γεννήθηκε και μεγάλωσε Τρίκαλα. Ήρθε Αθήνα για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αλλά τελικά έμεινε για την κωμωδία. Ξεκίνησε να ασχολείται με την κωμωδία το 2013 και από τότε έχει εκπληρώσει πολλά όνειρα του. Κάνει παραστάσεις σταντ απ στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Είναι τακτικός περφόρμερ στο Gazi Comedy Club στο θέατρο 104, έχει συμμετάσχει στην φιλανθρωπική εκδήλωση Stand Up for U στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Έχει περιοδεύσει πανελλαδικά μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη την παράσταση stand up comedy «Cineλθετε» με sold out παραστάσεις . Σεναριογραφούσε και εμφανιζόταν στην κωμική τηλεοπτική εκπομπή Cineλθετε.

Η Χρύσα Κατσαρίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα, σπούδασε στην Θεσσαλονίκη και τώρα ζεί στην Αθήνα. Ξεκίνησε την πορεία της στο Stand up Comedy το 2012 στην Θεσσαλονίκη. Μετακόμισε στην Αθήνα και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Comedy lab, με το οποίο έχει κανει 3 ιντερνετικές εκπομπές. Πολύ γρήγορα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της Αθηναϊκής κωμικής σκηνής, συμμετέχοντας σε μεγάλες παραστάσεις όπως την φιλανθρωπική εκδήλωση «Stand up for U» για την Unicef στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και την παράσταση «Comedy Lab All Stars» στο θέατρο Βεάκειο. Η Χρύσα πλέον έχει στο ενεργητικό της επιτυχημένες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα (Με εξαίρεση μια παράσταση στα Γρεβενά, στην οποία ήρθαν συγγενείς της και έγινε άβολο), εμφανίσεις σε comedy club τoυ εξωτερικού (Αγγλιά κ Ιρλανδία) και είναι σταθερό μέλος του Gazi Comedy Club από το 2014. Το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω» είναι η πρώτη της σόλο παράσταση stand-up όπου έχει παιχτεί σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε πλήθος sold out παραστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Artistic Town